Anbefalinger

Læs om hvad nogle af min kunder siger om deres oplevelser med fotografering

Bolette Holm Husballe

Vi har af flere omgange brugt Daniel som fotograf, både til vores bryllup og til at fotografere vores børn. Han er virkelig en fantastisk fotograf, der lytter 100% efter vores ønsker. Han gør alt for at få de rigtige billeder i kassen! Han har været enormt god og virkelig tålmodig når han har fotograferet vores børn, en virkelig god børne fotograf! Han er skyld i at vi har de flotteste billeder fra vores bryllup og de skønneste billeder af vores børn til at hænge i vores hjem. God service og virkelig hurtig levering af billeder efter fotografering. Kan varmt anbefale Daniel som fotograf, – vi kommer helt sikkert igen!

Jane Damkjær Jensen

Kan kun anbefale Daniel! Han er så dygtig og lytter til ens ønsker. Og så er han utrolig rar og behagelig. Har fået taget graviditets billeder og nyfødt billeder af vores datter og vi har fået de bedste billeder! Vi kommer helt sikkert til at bruge Daniel igen.

Mette Martinsen

Daniel formår virkelig at skabe rigtig god stemning og tryghed under et fotoshoot. Jeg vil til enhver tid anbefale Broe Foto.

Mette Friis Rønberg

Super professionel og super dygtig fotograf! Vi havde en fantastisk oplevelse, hvor der var sat masser af tid af til at få det helt rigtige billede i kassen – selvfølgelig var der så mange gode billeder at vælge imellem til sidst, at det næsten syntes umuligt. Vi var vilde med det!

Chalotte Søgaard

Fantastisk fotograf. Daniel er super professionel og har en super tilgang til børn. Vi er SÅ glade for de billeder, han har taget af vores børn. Vi kan varmt anbefale Broe Foto.

Tina Prebendorf

Daniel er virkelig dygtig og kreativ. Vi fik taget graviditets foto og de blev bare så gode! Dernæst skulle han selvfølgelig være fotografen til vores bryllup – og de billeder blev intet mindre end fantastiske. Han har fanget så mange små magiske øjeblikke og samarbejdet var så naturligt til ham og kameraet. Han havde mange gode ideer og lyttede også til vores tanker. Ikke sidste gang vi har brugt ham, det er helt sikkert – kun roser herfra

Stine Sand

Vi havde Daniel hjemme hos os i sommers, for at tage nogle billeder af vores børn! Han er SÅ dygtig, mega god og afslappet til børn! Vi har fået de FLOTTESTE billeder til vores væg herhjemme! Jeg kan VARMT anbefale ham til hver en tid!