Uncategorized

Kagespisning for prinsesser

Posted on november 11, 2013 - By broefoto  - 0 Comments

For et par uger siden var Laura i studiet med hendes skønne datter! Sidst Laura var i studiet i Holstebro, var mens hun stadig var gravid. Denne gang skulle det være nogle helt andre billeder de skulle bruge.

Vi skulle lave et cake-eating eller kagespisning setup, hvor barnet får lov til at spise en hel lagkage for sig selv -100% uden regler, manérer og Emma Gad – faktisk er det lidt, jo mere  jo bedre!

3-2-1 – begynd!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Vi tog en række almindelige portrætter til start, så hun lige fik fornemmelsen af studiet, og hvad der skulle ske. Herefter blev den fine kage sat frem, og 3-2-1 begynd. Det tog ikke mange øjeblikke før vi var godt igang, og fik en masse super gode billeder i kassen.

Lad det være sagt med det samme – det sviner 🙂 Heldigvis har jeg bad og toilet i studiet, så det nemt og hurtigt at få vasket 1 stk. mæt barn efter sådan en omgang. Det var en stor og positiv oplevelse, og jeg gør det gerne igen med dit barn. Det var super sjovt at fotografere og fange så mange forskellige motiver og udtryk.

Vil du vide mere om denne type fotografering, hvordan vi rent praktisk lige griber det an osv – så skriv gerne i kommentar feltet nedenfor – eller via daniel@broe-foto.dk

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]